Atlas Copco

Van werkkoffer tot reiskoffer: hoe verkopers stimuleren

Hoe CTS erin slaagde haar verkopers te stimuleren? Dankzij een uitgekiend online wedstrijdsysteem met een geautomatiseerde mailflow. En een teasend stop-motionfilmpje. Kijk zelf maar!

Lees meer

Samsung

Boost je business met account-based marketing

Multinational Samsung was op zoek naar een manier om meer te verkopen aan grote bedrijven. Onze oplossing? Account-based marketing.

Lees meer

SIG Air Handling

Corporate branding als sleutel tot groeisucces

In het kader van haar ambitieuze groeistrategie besloot SIG plc haar Belgische dochterbedrijf te hernoemen en alle HVAC-activiteiten te verenigen onder een nieuw internationaal merk: SIG Air Handling.

Lees meer

Charles

Een merk in de markt zetten voor b2b én b2c

Van een lokaal geprezen naam naar een nationaal premiummerk. Charles – gekend voor charcuterie, salades en bereide maaltijden – belandde in het hoogste schap, zowel bij retailers (b2b) als consumenten (b2c), dankzij een geslaagde herpositionering: uniek, herkenbaar, kwalitatief. En extreem smakelijk!

Lees meer

MDC Power

Je employer brand uitbouwen

Autotoeleverancier MDC Power zocht een manier om meer gekwalificeerde sollicitanten aan te trekken. Omdat het bedrijf tamelijk onbekend was als werkgever, lanceerden we een employerbranding-campagne. Die bleek een groot succes.

Lees meer

Eternit

De TECTA-lei, van productlancering tot blikvanger

Dak- en gevelspecialist Eternit ontwikkelde een revolutionair, nieuw product: de TECTA-lei. "Dé lei van de toekomst", brieften ze met een dossier vol cijfers en research. Maar hoe overtuigen we architecten, aannemers en consumenten daarvan?

Lees meer

Actie van Ceres om het nieuwe product Nordic in de markt te zetten.
Ceres

Nordic, de magische lancering van een nieuw product

Er pronkt een nieuw product in de rekken van De Warme Bakker: Nordic-brood. Wat begon met een naam en nieuwe bloemsoort, groeide snel uit tot een magisch succes.

Lees meer

Letter uit het nieuwe logo van UNITED CAPS, na de nieuwe merkpositionering van het bedrijf
United Caps

Rebranding en herpositionering als basis van een internationale groeistrategie

Het nieuws over de nieuwe groeistrategie van UNITED CAPS werd wereldwijd opgepikt, met als resultaat een indrukwekkend aantal kwalitatieve artikels in on- en offline media. Een geslaagd voorbeeld van b2b-marketing.

Lees meer

Ceres

Hoe een goede contentstrategie het verschil maakt in b2b-communicatie

Het recept voor de nieuwe benadering van Ceres in de bakkersmarkt werd enthousiast onthaald door de doelgroep en de medewerkers. Maar daar laten we het niet bij …

Lees meer

F-Secure

Marketing automation: een multinational herpositioneren in 11 landen

Internationale cyberbeveiligingaanbieder F-Secure wilde via marketing automation zijn nieuw product promoten in 11 landen. Dat deden we zó.

Lees meer

Ruukki

Dubbel zoveel leads met slimme lead nurturing-campagne

Een uitgekiend gegevensbeheerplatform en een succesvolle leadnurturing-campagne. Meer had Fins dakenspecialist Ruukki niet nodig om zijn leads te verdubbelen en zijn processen te stroomlijnen.

Lees meer