Jouw b2b-marketing- en -communicatiepartner

ARK BBN combineert lokale kennis en ondernemerschap met de expertise en ervaring van een wereldwijd netwerk. Je krijgt een ongeziene dienstverlening, zowel in de breedte als in de diepte.

Door de combinatie van een gerichte strategie, sterke ideeën en een maximale, digitale omkadering begeleidt ARK BBN jouw volledige b2b-communicatietraject. Ons doel? Je ROI meetbaar maken en optimaliseren.

Onestop-shop aka b2b-communicatiehuis

Als onestop-b2b-bureau hebben we het niet zo voor hokjes: ons multidisciplinaire team richt zich op resultaten meer dan (marketing)specialisaties. Voor al onze cases starten we bij de strategie – wat daarna gebeurt, hangt van je project af.

Content en pr, grafisch ontwerp, webdesign, social media … Waar je merk ons ook brengt, onze creatieve koffer staat klaar.

De Navigator-methodologie als startpunt voor jouw b2b-communicatie

Elke BBN-partner, waar ook ter wereld, gebruikt de Navigator-methodologie als basis. Deze geïntegreerde b2b-toolset is ontwikkeld door verschillende partners met jarenlange ervaring en uiteenlopende expertises. De methodologie is zonder meer uniek.

Navigator loodst ons feilloos door alle b2b-uitdagingen, van merk- en contactstrategie tot de uitwerking van campagnes.

Agile marketing voor lange(re)termijndenkers

Agile marketing is het ijzer smeden wanneer het heet is, denken in het nu. Het team van ARK BBN denkt in het nu zonder morgen uit het oog te verliezen. Zie het als een proces om je langeretermijndoel te bereiken: we grijpen kansen wanneer ze zich voordoen, maar dan volgens de grotere b2b-marketingstrategie. Zodra één prioriteit van tafel is, ligt de volgende er al. Zo evolueert je merk niet langer mee met de markt, het blijft voorop.

Klassiek + digitaal = hybride

‘Digitale marketing’ is als ‘nat water’: digitaal valt niet meer weg te denken uit b2b-marketing. Als moderne marketeers vinden we het evident dat je in een digitale omgeving werkt. Daarom maken we geen onderscheid tussen digitale of klassieke marketing, we gebruiken gewoon andere tools voor de twee.

Wereldwijd b2b-specialist

43 kantoren, verdeeld over 29 landen. Met 1.130 specialisten en 160 awards zijn we de grootste verzameling b2b-experts ter wereld. Stuk voor stuk gedreven door onze passie en de drive om jouw b2b-marketing naar een hoger niveau te tillen.

Tijd voor een praktijkvoorbeeld

Dit deden we voor andere klanten:

Sterke cases